جمعه ۲۱ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۸:۰۱
کد مطلب: ۴۱۵۵۶۹

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: حضور مردم در خیابان ها باعث می شود نیروهای مسلح ما با دلگرمی تمام موشک ها را به قلب دشمن اصابت دهد.

حضور مردم در خیابان ها، پشتوانه نیروهای مسلح است

مصطفی مطور زاده در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، به حضور مردم سراسر کشور در خیابان ها برای دفاع از میهن اسلامی اشاره کرد و گفت: حضور مردم در خیابان های کشور در اردوگاه دشمن رعب و وحشت انداخته است و همین موضوع باعث شده تا محاسبات دشمنان غلط از آب دربیاید.

وی افزود: دشمنان ایران اسلامی تصورات اشتباهی می کردند و فکرشان این بود که با حمله به ایران کار تمام می شود و به اهداف شوم و پلیدشان دست پیدا می کنند اما این ها وقتی خیابان های ایران را دیدند نقشه هایشان نقش برآب شد و نتوانستند معادلات خود را پیاده سازی کنند.

این نماینده مردم در مجلس بیان کرد: ملت ایران در همه سال های گذشته پشتیبان آرمانهای انقلاب بود و در جنگ رمضان نیز این مهم را نشان دادند و به دشمنان فهماندند که نمی توانند خدشه ای به ایران اسلامی وارد کنند، بنابراین باید از این همه شور و شعور ایرانی که شب های و روزهای گذشته حماسه آفریدند تشکر کرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار کرد: نیروهای مسلح ما بدانند که مردم شریف کشورمان سنگر خیابان را رها نخواهند کرد و همچنان پشتیبانتان خواهند بود تا بتوانید قلب دشمن را با موشک های سجیل، خرمشهر، فتاح و امثالهم به لرزه درآورید./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار